FAQs

To help you prepare for working with us on your balloon order for your upcoming event, 

we've answered some FAQs (Frequently Asked Questions) below for your convenience. 

If you don't find what you are looking for, send us an email and we'll glady assist you.

Algemene vragen

Klopt het dat ik me, nadat ik me heb ingeschreven ook nog moet aanmelden voor Hopin?


Ja dat klopt. Hopin is het systeem waar in oktober het event online plaatsvindt. Je moet eerst een hopin account aanmaken, dat kan eenvoudig via deze link. Voor de dag(en) van de Week van de Medezeggenschap waarvoor je je aanmeldt, krijg je een week van tevoren per e-mail een link toegestuurd. Als je daar in de Week van de Medezeggenschap op klikt kom je op de online plek waar de activiteit(en) van je keus plaatsvinden.
Ik heb me twee keer moeten aanmelden voor Hopin, waarom is dat?


Je moet eenmalig een account aanmaken in Hopin. Als je je voor meerdere dagen hebt aangemeld, dan moet je je inderdaad voor meerdere eventdagen in Hopin aanmelden. We hebben per evenementdag een apart Hopin evenement aangemaakt om het online event zo overzichtelijk mogelijk te laten verlopen.
Hoe log ik in op 5-9 oktober 2020?


In Hopin dien je eerst in te loggen. Heb je nog geen account in Hopin aangemaakt? Dan dien je deze eerst aan te maken. De link naar de eventdag in Hopin, waar jij je voor hebt aangemeld, wordt ca. 1 week voor aanvang naar je toegemaild.
Met wie neem ik contact op in geval van problemen op de dag van het event?


Indien je problemen hebt met inloggen of deelnemen aan het online event dan kun je telefonisch contact opnemen met Annemiek via 06-46035708.
Waar vindt het evenement plaats?


Dit is een online evenement. Je hoeft niet te reizen naar een specifieke locatie. Je kan overal deelnemen zolang je maar toegang hebt tot internet.
Wat is er te doen tijdens dit online evenement?


Je hebt je ingeschreven om het evenement bij te wonen. Wij bieden verschillende inhoudelijke sessies aan, maar er is ook mogelijkheid om te netwerken met andere bezoekers.
Kan ik collega’s vragen om ook mee te doen aan dit event?


Ja dat kan. Stuur de link naar de website door en ze kunnen zich aanmelden.
De tijden van het evenement schikken mij niet. Kan ik nog steeds mee doen?


Veel sessies zullen opgenomen worden en zijn de week na het event online beschikbaar. Volg daarvoor de media via clientenraad.nl
Hoe word ik lid van LOC?


Overweeg je lid te worden van LOC: bekijk hier alle lidmaatschapsvoordelen.
Wat kost deelname aan de Week van de Medezeggenschap?


Wanneer je lid bent van het LOC is deelname gratis. Ben je geen lid dan betaal je € 25 per persoon per sessie of € 75 per persoon om alle sessies bij te kunnen wonen. Op het het aanmeldformulier geef je aan of je wel of niet lid bent.
Hoe zit het met mijn privacy?


Hier kun je het LOC-privacybeleid lezen. Als er geen deelnemers aan een online sessie zijn die er bezwaar tegen hebben dat die sessie wordt opgenomen dan doen we dat graag. Zo biedt LOC geïnteresseerden die er niet bij kunnen zijn de mogelijkheid om de sessie achteraf terug te kijken.

Technische vragen

Moet ik software installeren/downloaden om mee te kunnen doen?


Nee je hoeft geen software te installeren om mee te kunnen doen. Je hebt alleen toegang tot internet nodig. Gebruik als browser Chrome of Firefox.
Is een webcam verplicht?


Nee een camera/webcam is niet verplicht. Als je je inschrijft voor een interactieve sessie waarbij alle toehoorders elkaar kunnen zien, dan is het wel van toegevoegde waarde. Beschik je over een webcam/camera dan kan je altijd zelf beslissen of je de camera aan of uit zet.
Via welke browser (internetprogramma) kan ik het online evenement in Hopin volgen?


Het online evenement in Hopin is via Google Chrome en Mozilla Firefox te volgen. Safari ondersteunt Hopin niet volledig en Microsoft Internet Explorer/Edge wordt helaas niet ondersteund.
Hoe zit het met de beveiliging van de tool Hopin?


Hopin gaat goed met persoonsgegevens om en zullen deze nooit delen met een externe dienstverlener zonder je toestemming. Meer informatie over de privacy verklaring van Hopin kun je vinden op: https://hopin.to/privacy.

Still got questions?

Eye Candy Balloons Shop to Order Balloons Online

Planning an Event?

And you want it to look amazing, right? 

You're in the right place!

Submit a decor request & we'll take it from there!  You'll hear from us soon.

In the meantime, we invite you to get to know us & more about balloons and all the incredible things balloons can create.

  • Eye Candy Balloons Facebook
  • Eye Candy Balloons Pinterest
  • Eye Candy Balloons Instagram
  • Eye Candy Balloons LinkedIn

11 Church St, Ste 14, Goffstown, USA 03045

Phone Calls by Appt only.

Copyright © 2016-2020 by Eye Candy Balloons, Manchester, NH | All rights reserved.

CURRENT Office Hours:

 Monday-Friday 1pm-4pm

 

Delivery available 7 days a week.